Behang

Wij printen op zeer hoogwaardig vliesbehang wat zorgt voor een prachtig resultaat. Vliesbehang heeft als goede eigenschap dat het eenvoudig aan te brengen is en dat het niet krimpt. Hierdoor blijft het ontwerp er fantastisch uitzien en vallen de naden nauwelijks op. Vliesbehang is ook gemakkelijk weer te verwijderen. Het vlies behang heeft een brandwerend certificaat B1, en weegt 180gr per m2. Het is gemakkelijk aan te brengen door de muur in te smeren met lijm. Vanaf 5m2 wordt de lijm gratis meegeleverd. Naast de behangbanen van maximaal 140 cm breed, leveren wij ook behangcirkels uit 1 stuk.

Roll on behanglijm van Perfax is speciaal ontwikkeld voor het snel, eenvoudig en schoon verlijmen van de nieuwe generatie van behang met vliesrug of vliesbehang. Het is geschikt voor alle vliesbehang met gladde vliesrug, vliesrug in reliëf, alle behangbreedtes en gewichten. Het heeft een hoge aanvangshechting en optimale kleefkracht tot in de naad, een Instant kwaliteit en is gebruiksklaar na 3 à 5 minuten.
Perfax Roll On is kalkbestendig en daardoor zelfs geschikt voor toepassing op nieuwe pleisterlagen.

Je bestelling verzenden wij met de grootst mogelijke zorg. Stevig verpakt arriveert jouw ontwerp op behang in goede orde bij je thuis. Bij een bestelling vanaf 5 m2 wordt de behangplaksel gratis meegeleverd.

Een eigen foto is ook mogelijk!