Aluminium

 

Het ontwerp wordt altijd direct op de aluminium plaat geprint door middel van een UV flatbed printer. Deze manier van afdrukken zorgt altijd voor het beste resultaat. De aluminium platen (ook wel dibond genoemd) zijn 3 mm dik en zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden. Aluminium is zowel mat als met een premium glanslaminaat te bestellen.

 

Naast wit aluminium kunnen we het ontwerp ook afdrukken op geborsteld aluminium. Dit materiaal is tevens 3 mm dik waarbij de toplaag is gemaakt van geborsteld aluminium. Dit staat ook wel bekend als RVS afwerking. 

 

 

De aluminium plaat kan je o.a. doormiddel van een ophangplaat ophangen aan een schroef of 

als je het aluminium op een luxe zwevende wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij het plaatmateriaal voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we er afstandshouders bij. Hierdoor wordt de afstand van plaat tot muur 19 mm. Afhankelijk van de grootte van de plaat wordt het aantal aftandshouders bepaald. Je kunt kiezen uit chroom, zwart en mat grijs. 

Je bestelling verzenden wij met de grootst mogelijke zorg. Stevig verpakt arriveert jouw ontwerp op aluminium in goede orde bij je thuis. Het ophangsysteem wordt gratis bijgeleverd.